Beardburys Spider Pomade - Hold 4/5 - Shine 2/5

13,95

Excl. BTW: €11,53

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
BB-0412518
Merk:
Beardburys

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Omschrijving

Spider Hair Pomade is een vezelrijke elastische wax voor de fixatie van jouw haarstijl. Creëer met deze pomade een torenhoge pompadour of andere volumineuze haarstijlen. Deze Spider Hair Pomade is een paste met een sterke fixatie en medium shine. Heerlijk is de subtiel zoete geur voor een lekkere start van de dag. Fix jouw stijl voor een all-day-hold.

Het grote voordeel van Pomade op waterbasis is het gemak waarmee het uit het haar te spoelen of wassen is, zonder het achterblijven van residu’s.
Deze pomade heeft een stevige hold en geeft een lichte glans: Hold 4/5 - Shine 2/5

Spider Hair Pomade  zit verpakt in een aantrekkelijk vintage ‘metal’ blik met schroefsluiting en prachtig reliëf artwork deksel.
Inhoud: 100ml

Gebruik:
Verdeel een kleine hoeveelheid Spider pomade wrijvend warm over je handen tot de fiber vezels ontstaan. Verdeel de fibervezels over het haar door op 15 centimeter afstand boven het hoofd een applaudisserende beweging te maken. Verwarm al wrijvend het restant product in je handen en verdeel dit in het haar op de gebieden waar je extra structuur wilt creëren. Breng het product in droog haar aan voor een strong hold en medium shine finish.
Vraagt jouw haarstijl om meer product? Herhaal dan de eerdergenoemde handeling. Het is beter het product 2 maal aan te brengen dan bij de eerste handeling te veel product te gebruiken

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder