Verzenden

Haar en Baard Winkel doet er alles aan om er voor te zorgen dat uw bestelling tijdig en in perfecte staat naar u toe wordt gebracht. Wij sturen bestellingen altijd met een track & trace code. Zo weten wij zeker dat het pakket op de plaats van bestemming is aangekomen.

Haar en Baard Winkel probeert een bestelling binnen 3 werkdagen in Nederland te bezorgen. Leveringen buiten Nederland worden meestal binnen 3-10 werkdagen geleverd. Bestellingen worden bezorgd door de pakketbezorgdiensten van PostNL. Het is ook mogelijk om bestellingen af te halen in de volgende fysieke winkels:

BAKKES Haar en Baard Winkel
Noorderstraat 25
7811 AK EMMEN

BAKKES Haar en Baard Winkel
Sassenstraat 50
8011 PC ZWOLLE

Geen bezorgkosten bij bestellingen vanaf 50 euro (excl BTW)

Bestelling vanaf 50 euro (excl BTW) worden kosteloos in heel Nederland bezorgd. Onder 50 euro (excl BTW) en bij bestellingen van buiten Nederland wordt per bestelling "verzendkosten" in rekening gebracht. Verzendkosten zijn exclusief BTW.

Levering downloadbare artikelen

Downloadbare artikelen - zoals een downloadbaar boek (E-book) - worden geleverd door een download-knop voor het betreffende artikel te activeren. Deze knop wordt automatisch geactiveerd nadat we de betaling hebben ontvangen. Vervolgens kunt u het artikel eenmalig downloaden nadat u bent ingelogd op het account-gedeelte van onze webwinkel. Voor downloadbare artikelen worden geen verzendkosten berekend.